Welkom bij Exclusiv Bezorgservice  ---------------------------------------------------------------------------------------  Telefoon: 06 543 217 44 | E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

opslagtransportinpak.jpg

 

Wat we doen

 

Exclusiv Bezorgservice is een bezorgdienst voor het hogere segment. Wij vervoeren over het algemeen de meer waardevollere objecten. Wij halen het pakket persoonlijk bij u op en leveren het ook persoonlijk af op het door u opgegeven adres. Zo garanderen wij dat het pakket volledig veilig van A naar B komt. Het gaat er in de meeste gevallen niet om ‘hoe snel’ iets vervoert moet worden maar ‘hoe goed en veilig’. Desgewenst zorgen wij ter plekke dat het pakket nóg beter verpakt de auto in gaat. 
 
Bij echt kostbare voorwerpen rijden we met een bijrijder voor extra bewaking. Wij rijden met een Mercedes Viano die is voorzien van de meest luxe voorzieningen waaronder de nieuwste luchtvering, wat erg gunstig is voor breekbare goederen.
 
 
 
 
 
--------------------------------------- --------------------------------------- ------------------------------------------
 locatie.png mail.png telefoon.png

Exclusiv Bezorgservice

Ekkersrijt 4204

5692 DE Son en Breugel

E-mail

Victor de Kort

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

Victor de Kort

06 543 217 44

feedback